Reobertures en el comerç o més aforament en l’esport

Reobertures en el comerç o més aforament en l’esport
Les noves restriccions estaran en vigor fins diumenge inclòs

Aquest dillluns, 1 de març, han entrat en vigor les noves restriccions que van sortir publicades dissabte en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Tal com s’explica en el document, les modificacions que s’han incorporat respecte a les restriccions dels últims dies són:

  • En els desplaçaments permesos fora de la comarca, s’autoritza que es pugui pernoctar quan es pugui garantir l’estanquitat dels grups bombolla escolars.
  • En l’àmbit del comerç, es permet la reobertura al públic, de dilluns a divendres, dels centres comercials, galeries comercials i recintes comercials subjecta al compliment de requisits de reducció i control de l’aforament, de condicions de ventilació i qualitat de l’aire reforçades i de mesures de control d’aglomeracions.
  • També es permet la reobertura dels establiments i locals comercials amb una superfície de venda de més de 400 metres quadrats, sempre que acotin l’espai d’obertura al públic a l’esmentada superfície i redueixin l’aforament al 30% del que correspondria segons l’aforament total permès per llicència o autorització de l’activitat aplicat a aquesta superfície.
  • La flexibilització es dóna també en l’àmbit esportiu, amb una regulació de les activitats grupals que permet superar el límit de concentració de sis persones, com a màxim, en espais a l’aire lliure i en espais tancats que compleixin condicions de ventilació i qualitat de l’aire reforçades, amb subjecció a límits d’aforament (del 50% i del 30%, respectivament).

Podeu consultar aquí totes les restriccions que estaran en vigor fins a les 00:00 hores del dilluns, 8 de març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.