EN BUSCA D’IMATGES HISTÒRIQUES DE LES COLLES DE CARNAVAL

EN BUSCA D’IMATGES HISTÒRIQUES DE LES COLLES DE CARNAVAL

Formes part o has format part d’una colla de Carnaval de Santa Cristina d’Aro?
Tens fotografies o imatges de la colla?
Vols compartir-les amb tot el municipi?

Santa Cristina d’Aro ha estat sempre un municipi bolcat amb la festivitat del Carnaval. El nostre poble ha viscut molt intensament els actes multitudinaris propis d’aquesta festa popular… la presentació del Rei/na Carnestoltes, la rua, el Dijous Gras, l’enterrament de la sardina…  Tots aquests actes que aquest 2021, a causa de la situació sanitària que estem vivint, seran impossibles de repetir.

Tot i això, des de l’Ajuntament estem treballant en diferents actes i actuacions per a aconseguir que el municipi respiri tot el Carnaval possible en aquest any tan excepcional.

Així doncs, aprofitant la proximitat de les dates del Carnaval 2021, l’Àrea de Festes de l’Ajuntament està recopilant imatges antigues de les diferents colles de Carnaval de Santa Cristina d’Aro per tal d’editar plafons publicitaris del nostre Carnaval que tenim previst instal·lar en diferents espais del poble.

Per això ens cal l’ajuda de tothom!

Si tens imatges de colles de Carnaval del poble i vols compartir-les amb tothom, si us plau, envia’ns-les abans del dia 29 de gener de 2021 a l’Àrea de Festes: jnadal@santacristina.cat. Si saps el nom de les persones que hi surten o tens alguna informació rellevant i ens ho vols explicar, millor que millor!

Poden ser imatges del Carnaval del 2020, o del 2019, o del 2018 i del 2000 o el 1990 o del 1982!!!… Del Carnaval que sigui! Només cal que siguin imatges d’alguna de les colles de Carnaval locals i que tinguin (dins del possible) una qualitat suficient per a poder-les imprimir.  

Moltes gràcies pel vostre suport.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.