Els Mossos d’Esquadra detenen un home per cremar quatre vehicles i dos contenidors a Sant Feliu de Guíxols i Palamós

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per cremar quatre vehicles i dos contenidors a Sant Feliu de Guíxols i Palamós

S’investiga si pot estar relacionat en incendis similars comesos a Sant Antoni de Calonge

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home, de 35 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte d’incendi i danys.

Prop de les 4 de la matinada d’avui els mossos han estat alertats per l’incendi d’un vehicle al carrer Joan Camisó de Sant Feliu de Guíxols. Mentre es trobaven al lloc han tingut coneixement d’un altre incendi de contenidors al carrer Cabanyes, que hauria afectat un altre vehicle.

Poc després, una patrulla de mossos ha localitzat a l’avinguda Canàries un home, que duia un encenedor, i que coincidiria amb la descripció facilitada del presumpte piròman. Immediatament se l’ha detingut com a presumpte autor d’un delicte d’incendi i danys.

Es dona el cas que el detingut ja havia estat identificat tres cops la darrera setmana per cremar cartrons a la via pública i la Policia Local també el va identificar just davant un altre vehicle incendiat a Sant Antoni de Calonge.

Arran de la investigació dels Mossos d’Esquadra de la Bisbal d’Empordà, amb l’estreta col·laboració de la Policia Local de Palamós, al detingut també se l’acusa de l’incendi de dos cotxes i una moto, en diferents carrers de la localitat de Palamós, la nit del dissabte al diumenge.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si el detingut pot estar implicat en incendis similars produïts els darrers dies a Sant Antoni de Calonge.

El detingut, amb antecedents, passarà properament davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.