Cursos de Coaching i Xarxes Socials gratuïts per a emprenedors a Sant Feliu

Cursos de Coaching i Xarxes Socials gratuïts per a emprenedors a Sant Feliu

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo del Gobierno de España, subvencionen i organitzen dues jornades a les quals cal apuntar-se en els propers dies atès que té les places limitades.

Un dels programes anunciats és la jornada de formació del programa Entrenant Emprenedors anomenada Xarxes socials per fer negocis. Aquesta sessió formativa està orientada a tota persona emprenedora i/o empresària que vulgui conèixer o millorar el seu coneixement de les xarxes socials actuals i ampliar coneixements sobre la seva utilitat per difondre el seu negoci.La jornada es portarà a terme a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit (C/Suris, 28-34  17220 Sant Feliu de Guíxols) el proper dimarts dia 22 de novembre de 9:00 a 14:00 hores. Les places també són limitades i cal confirmar l’assistència abans del dia 21 de novembre.

Quant a l’altre, es tracta d’una jornada de formació del programa anomenat El Coaching per transformar els teus límits en recursos.La persona emprenedora constantment s’enfronta a una sèrie de barreres: situacions noves, desconegudes, reptes i problemes dins d’un entorn canviant i competitiu com el que vivim actualment. Aquesta sessió formativa té com objectiu acostar les eines necessàries per superar aquestes pors i eliminar les barreres que no deixen tirar endavant els projectes.La jornada es portarà a terme a l’antiga Casa Palet (c/ Pécher, 19   17220 Sant Feliu de Guíxols) el dilluns dia 28 de novembre i el dijous dia 1 de desembre de 09:00 a 14:00 hores i, atès que les places són limitades, cal confirmar l’assistència abans del 25 de novembre.Les persones interessades a participar en aquestes jornades han de  dirigir-se a Guíxols Desenvolupament (planta superior de l’estació d’autobusos), al telèfon 972 32 70 33 (persona de contacte Anna Laura) o bé via correu electrònic a sae@guixols.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.