Més de mil euros recaptats per a la marató als concerts de Santa Cristina d’Aro

Durant el cicle de concerts realitzats a Santa Cristina d’Aro s’han recaptat 1.389 euros que s’han destinat íntegrament a La Marató de TV3 i hi han assistit un total de 437 persones.

Més de mil euros recaptats per a la marató als concerts de Santa Cristina d’Aro

Diumenge passat dia 3 de gener va concloure el cicle de concerts ‘Nadal a Santa Cristina’ programats per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, els quals van tenir un destacat èxit d’assistència.

L’espectacle que va inaugurar la ronda dels tres concerts va ser ‘El Trencanous’, que va tenir lloc el diumenge 27 de desembre a les sis de la tarda a l’Espai Ridaura. La companyia ’Som-hi Dansa’ va representar una versió moderna de l’obra de Txaikovski, combinant escenes de teatre amb la dansa clàssica original i la dansa jazz. L’espectacle va ser gratament rebut pel públic, que fins i tot va interaccionar durant l’obra en determinats moments. 

Tres dies després, el 30 de desembre, es va realitzar el segon concert a les set de la tarda, però en aquesta ocasió es va realitzar al pavelló d’esports, on l’aforament permetia una major assistència de persones tot respectant les nomes de seguretat marcades pel Procicat. En aquesta ocasió van ser els membres del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, sota la direcció d’Albert Deprius, els qui van tancar l’any amb un concert de valsos i polques inspirat en el tradicional concert de Cap d’Any. 

El reconegut artista mundial Pep Bou va ser qui va concloure el cicle de concerts amb el seu singular espectacle ‘Experiències’, un univers fascinant format per bombolles de sabó i música. Aquest darrera exhibició va tenir lloc diumenge 3 de gener a les sis de la tarda a l’Espai Ridaura i, de nou, l’èxit d’assistència va ser rotund.

Els concerts del cicle ‘Nadal a Santa Cristina’ han estat dirigits a un públic familiar, que ha exhaurit les entrades en dos dels tres espectacles (el primer i el darrer) que s’han realitzat a l’Espai Ridaura. En el cas del concert de valsos i polques, va tenir rècord d’assistència tot i no exhaurir entrades degut a que l’aforament del pavelló d’esports era molt major.

El preu de les entrades, que es podien adquirir a través de la web www.espairidaura.santacristina.cat, ha estat de tan sols 3 euros per persona, que s’han destinat íntegrament a la Marató de TV3. Al final d’aquesta ronda d’espectacles s’han pogut recaptar un total de 1.389 euros gràcies al cost de les entrades i a les donacions solidàries que s’han rebut, i hi han assistit un total de 437 persones que han pogut gaudir d’un cicle de concerts únic que ha potenciat l’esperit nadalenc d’aquestes dates

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.