Helena Jornet Finques, premiada com Millor Immobiliària de l’Estat

Helena Jornet Finques, premiada com Millor Immobiliària de l’Estat

Aquest passat divendres 11 de desembre va tenir lloc la cerimònia d’entrega dels premis més prestigiosos del sector immobiliari, els European Property Awards.

Aquests guardons reconeixen la tasca d’arquitectes, constructores, interioristes i immobiliàries de tot el continent europeu. L’edició d’aquest 2020, a causa de la situació sanitària, s’ha celebrat de forma virtual.

Helena Jornet Finques va emportar-se els tres premis als quals estava nominada, a més de rebre una de les nominacions europees. Aquest és el segon any consecutiu que aquesta immobiliària familiar és guardonada.

Helena Jornet s’ha referit a aquestes distincions, afirmant que “per nosaltres, aquests premis són un reconeixement a la perseverança, a la passió i a la feina ben feta del nostre equip, perquè res seria possible sense elles i ells”.

Els tres guardons obtinguts són:

·Best Real Estate Agency Marketing Spain, un premi a la millor immobiliària en màrqueting de l’Estat.
·Best Real Estate Agency Website Spain, un guardó al millor web d’agència immobiliària de l’Estat. A més, li han atorgat una de les tres nominacions a millor web d’agència immobiliària de tot el continent europeu.
·Best Real Estate Agency Single Office Spain, per la seva nova oficina de Sant Antoni de Calonge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.