Els Andes en bicicleta abans de la Marxa de l´Arròs

Els Andes en bicicleta abans de la Marxa de l´Arròs

Segons Informa Tribuna Ganxona El Centre Excursionista Montclar ja prepara la Marxa de l´Arròs per a finals d´aquest novembre, concretament pel 26 i 27 d´aquest mes. Enguany s´arribarà a la 25a edició d´aquesta tradicional marxa infantil i juvenil.

La marxa tindrà final a Can Rifà, a unes dues hores de Sant Feliu, on s’hi acamparà amb els joves el dissabte i diumenge, on conjuntament amb d´altres seccions del Centre Excursionista es farà una arrossada conjunta. L’excusa perfecta per gaudir d’un bon dia amb amistats i en plena natura.La marxa és apta per a totes les edats, des de 5 anys fins a alumnes de  2n de Batxillerat. Els pares que vulguin acompanyar els fills a la marxa sortiran i tornaran el mateix diumenge.Els marxistes que vulguin acampar – només apte per a nens i nenes de 3r de primària en endavant-  sortiran el dia 26  a les 16:30 de l´estació d’autocars i arribaran l´endemà a les 17h al mateix lloc, i cal que portin berenar, sopar (es pot portar menjar per coure), cantimplora, màrfega, sac de dormir, roba d’abric, calçat adequat per caminar, llanterna, targeta federativa, DNI (a partir de 14 anys) i targeta sanitària de CATSALUT.La resta -nens i nenes  de 5 a 8 anys i pares que participin a l´arrossada-   sortiran diumenge a les 10 del matí de l´estació d´autobusos i arribaran a les 5 de la tarda al mateix lloc, i tant sols cal que portin aigua i calçat adequat per a caminar.

La participació a la marxa tindrà un cost de 10 € i cal confirmar-la abans del dia 20 de novembre.

D´altra banda, aquest dissabte 19 de novembre a les 17,45h es projectarà a la seu del Montclar l´audiovisual ´Els Andes a cop de pedal´ de Gerard Castellà, que tracta d´una travessa pels Andes amb bicicleta i en solitari, creuant els països d’Equador, Perú, Bolívia i Xile amb un total de 5100 km i 100 dies. Un viatge intens, ple d’emocions i aventures, immers en la naturalesa extrema de la serralada andina i la humilitat de la seva gent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.