El musical infantil ‘Nit de Reis’ s’incorpora al programa del Teatre Auditori Narcís Masferrer

El musical infantil ‘Nit de Reis’ s’incorpora al programa del Teatre Auditori Narcís Masferrer

S’acosta el Nadal i a Sant Feliu de Guíxols es nota. El certamen de teatre professional Guíxols Escena ha incorporat a la seva programació el musical familiar Nit de Reis, una obra que s’interpretarà al Teatre Auditori Narcís Masferrer el dia 28 de desembre, coincidint amb les vacances escolars de Nadal.

Es tracta d’un musical apte per a tota la família i explica la següent història:

Nens i nenes del món: aquest any els Reis Mags no rebran les cartes amb els vostres desitjos! I és que la malvada Reina de les Neus s’ha apoderat de totes elles. Però tranquils, tenim un pla. En Pau intentarà recuperar totes les cartes perquè pugueu gaudir de la nit més esperada de l’any… la màgica nit de Reis. No ho farà sol, això sí. Les Fades d’Orient el guiaran en aquesta perillosa aventura, i amb la vostra ajuda segur que se’n sortirà. Plegats aconseguirem salvar els desitjos de tots els nens i les nenes. Les seves il·lusions són a les nostres mans!

La funció Nit de Reis, inundada per la màgia de l’esperit nadalenc i la força dels somnis, començarà a les 18:00 hores de la tarda al teatre municipal de Sant Feliu de Guíxols. Les entrades tenen un preu de 6€ i ja es poden adquirir a través de la plataforma online Codetickets. Si teniu qualsevol dubte o voleu informació, podeu trucar al 972 82 00 51.

Visiona el tràiler del musical clicant aquí ▼https://www.youtube.com/embed/906DlCCJWnI?feature=oembed

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.