Les policies locals tanquen els negocis de restauració

Les policies locals tanquen els negocis de restauració

Davant l’anunci del president del govern espanyol, Pedro Sànchez, sobre l’aplicació del decret d’estat  d’alarma i l’anunci del decret de confinament de Catalunya del president de la Generalitat, Quim Torra, els efectius policials de tots els municipis de la comarca obliguen a clausurar els locals de restauració i d’oci. 

En aquests moments només tenen dret a romandre oberts els negocis on es venguin productes de primera necessitat, com els comerços d’aliments, les farmàcies, les benzineres, els estancs i els quioscs

Amb la posada en marxa d’aquests decrets les autoritats policials municipals i autonòmiques també passaran a ser competència del govern central. 
La sensació al carrer és d’ensurt i d’expectativa i la major part de la població tem que aquesta situació es prolongui en el temps més de l’esperat. 

Tot i això, hi ha qui continua amb activitats convencionals. Amb tot, el president Pedro Sànchez compareixerà davant els mitjans a les dues del migdia després del Consell de Ministres i es possible que anunci noves mesures. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.