La Festivitat de Sant Antoni Abat reuneix 1500 persones a Sant Feliu de Guíxols

La Festivitat de Sant Antoni Abat reuneix 1500 persones a Sant Feliu de Guíxols

Unes 1500 persones han gaudit aquest diumenge 2 de febrer de la celebració de Sant Antoni Abat a Sant Feliu de Guíxols, que compta amb la tradicional desfilada dels Tres Tombs pels carrers de la zona antiga de la ciutat, la benedicció dels animals i un espectacle eqüestre amb el genet Santi Serra.
Pel que fa als Tres Tombs, hi ha participat una dotzena llarga d’hípiques i agrupacions, que han portat un centenar de cavalls. Venien de Vic, Llagostera, l’Estartit, Aiguaviva o Vidreres, entre altres, així com del mateix Sant Feliu.
La benedicció dels animals ha anat a càrrec de mossèn Joan Pujol, i s’hi han pogut veure gossos, gats, ocells, conills, tortugues i els mateixos cavalls portats per les respectives hípiques.
L’espectacle eqüestre de Santi Serra era totalment nou i es titulava “Salvatge”. Es dividia en dues parts, per bé que s’ha fet tot seguit, i en la primera hi havia tres cavalls de raça àrab, i en la segona tres frisons. En l’espectacle hi intervenia també un falcó i un gos, i per primer cop debutava Xaclan, un nou cavall de Serra.
L’entorn de Rius i Calvet, amb la grada, ha reunit un nombrós públic, unes 1500 persones, i algunes també han optat per veure l’espectacle des de l’embarcació, davant la badia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.