La rua de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols es farà el 21 de febrer

La rua de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols es farà el 21 de febrer

La Rua de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols es farà el divendres 21 de febrer a partir de les sis de la tarda. Així es va anunciar durant la presentació del programa i el cartell que es va fer ahir al matí a l’ajuntament. Segons la programació, els actes arrencaran el 15 de febrer amb la cercavila de repartiment de cartells pels carrers de la vila, la festa de traspàs de «La Bomba» i el sopar de colles, i seguirà el dijous 20 de febrer amb la festa infantil de disfresses i la de Dijous Gras.

El plat fort arribarà el divendres 21 de febrer amb la presentació de les colles, la rua i el ball del Tongo amb Hotel Cochambre i DJ Ernest Codina. La rua es podrà tornar a veure el diumenge al matí i, finalment, el 26 de febrer es farà l’enterrament de la sardina i una sardinada popular.

D’altra banda, ahir també es va presentar el cartell guanyador d’enguany, elaborat per Ariadna Pedrosa. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero. El consistori va informar que les colles interessades a participar en la rua poden fer la preinscripció des del dimarts 28 de gener a les vuit del matí fins al dijous 30 de gener a les dotze del migdia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.