Marc Arrufat en Europa i Miquel Baena i Luca Vázquez en 420 guanyen una V Guíxols Cup marcada per la meteorologia

Marc Arrufat en Europa i Miquel Baena i Luca Vázquez en 420 guanyen una V Guíxols Cup marcada per la meteorologia

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest dissabte i diumenge la V Guíxols Cup en les modalitats d’Europa i 420 amb una cinquantena de participants.

En Europa, s’ha imposat el regatista del Club Nàutic El Balís Marc Arrufat seguit al podi de Ramon Figueras del Club Vela Palamós i Marc Tello d’El Club Nàutic El Balís.

En 420 la victòria ha estat pel duet format per Miquel Baena i Luca Vázquez del Club Nàutic Vilanova, seguits en segon i tercer lloc per Néstor Molina i Roberto Molina i per Àlex Martín i Pablo Mas, tots quatre del Club Nàutic El Masnou.

En total 52 regatistes han participat a la V Guíxols Cup que aquest any ha tingut repercussió internacional amb la presència de 6 participants austríacs,  4 alemanys i 1 francès.

La meteorologia complica la regata

El temps ha estat un dels grans protagonistes de la Guíxols Cup. Arran de la manca de vent de dissabte, amb només 5 nusos, només es va poder  celebrar una única prova, que ha estat la que ha permès obtenir les classificacions, ja que aquest diumenge, aquest cop per l’excés de vent i per alerta de temporal, no s’ha pogut sortir a l’aigua.

La V Guíxols Cup continua

La Guíxols Cup ha començat aquest cap de setmana amb les classes Europa i 420 però seguirà l’1 i el 2 de febrer amb els Làsers i el 22 i 23 de febrer amb els Optimist, que tancaran la competició.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.