Gairebé 10.000 patinadors utilitzen les pistes de gel de Palafrugell i Platja d’Aro

Gairebé 10.000 patinadors utilitzen les pistes de gel de Palafrugell i Platja d’Aro

La Bòbila de Palafrugell i la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro han estat els llocs encarregats d’acollir les dues pistes de gel existents als respectius municipis. Entre totes dues pistes s’ha arribat a gairebé 10.000 patinadors en les dates de Nadal. La Bòbila ha comptat amb fins a 5.105 usuaris, mentre que la pista de gel dels Estanys ha rebut més de 4.000 persones.

A Palafrugell la pista de gel ja fa 15 anys que està en funcionament des de finals de desembre fins a inicis de gener i el nombre d’usuaris es manté estable en comparació amb anys anteriors.

Per contra, a Platja d’Aro aquest ha estat el segon any en què s’ha instal·lat la pista i la pujada d’afuència ha estat important. A la primera edició la pista platjarenca va rebre 2.700 usuaris i aquest any ha superat els 4.000, unes dades que confirmen el ràpid procés de consolidació de l’activitat.

Al mateix temps, la pista de la Bòbila s’ha convertit en una de les primeres i úniques pistes de gel accessibles de Catalunya, juntament amb la pista de Terrassa. D’aquesta manera, Palafrugell ha posat a disposició dels usuaris amb discapacitats físiques un trineu i una cadira adaptada que ha fet possible patinar aquest col·lectiu, sovint oblidat en activitats d’aquest caire.

A Platja d’Aro durant la primera edició la pista de gel era iniciativa del PP’S i es  trobava dins el recinte del parc d’atraccions. Aquest any la pista s’ha situat a la Plaça dels Estanys, tot i que la gestió ha estat delegada al mateix parc, que es troba a escassos metres de la instal·lació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.