Els Carters Reials i Ses Majestats els Reis d’Orient arriben aquest cap de setmana a Sant Feliu

Els Carters Reials i Ses Majestats els Reis d’Orient arriben aquest cap de setmana a Sant Feliu

Aquest dissabte, 4 de gener de 2020, tindrà lloc l’esperada arribada dels Carters Reials per mar a partir de les 18.30 hores a la platja, concretament a la zona de creuers. L’acte estarà marcat per una desfilada que anirà a càrrec del conjunt Percussió Ganxona i el seu recorregut s’iniciarà al Passeig de Mar i acabarà al Monestir, passant per la Rambla, la placeta Sant Joan i el carrer Hospital. La revetlla es podrà seguir en directe per TV Costa Brava.

En acabar la rua, el mateix Monestir serà l’escenari d’un espectacle audiovisual -un mapping, una projecció que aprofita el relleu de la façana de l’edifici- i s’encendrà l’Estel de Nadal. També a la plaça del Monestir, a la Porta Ferrada, els Carters Reials rebran tots els nens i nenes que vulguin donar-los la carta de Reis.

La màgia continuarà amb la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient el diumenge, 5 de gener, a partir de les 19.00 hores. Començarà al Guíxols Arena i finalitzarà al Monestir, amb una ruta que passarà per la carretera Girona, la Rambla, el Passeig del Mar i l’avinguda Juli Garreta.

Serà a la plaça del Monestir on es donarà la benvinguda a Ses Majestats, a qui seguidament s’entregaran les Claus de la Ciutat. Com el dia anterior, la jornada culminarà amb un mapping i amb la recollida de cartes a la Porta Ferrada per part dels Reis d’Orient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.