Ricard Pelló i Roser Descayre rebran la Medalla d’Or de la Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

Ricard Pelló i Roser Descayre rebran la Medalla d’Or de la Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

Roser Descayre i Ricard Pelló, aquest a títol pòstum, rebran la Medalla d’Or de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Així es va aprovar al ple municipal del mes de desembre. El matrimoni Pelló – Descayre ha estat reconegut per haver tingut un paper clau en l’activitat teatral ‘amateur’ a Sant Feliu durant més de tres dècades al capdavant de l’Agrupació Teatral Benet Escriba .

El distintiu arriba un any després que Pelló morís el desembre del 2018. És per això que Descayre l’ha rebut emocionada però lamentant que no hi puguin ser tots dos. Es premia un tàndem inseparable de l’escena ‘amateur’ durant més de seixanta anys: ella, emocional i creativa, ell, metòdic i perfeccionista.
La Medalla d’Or és l’enèsim dels reconeixments que reben per la seva tasca com a actors, directors i, sobretot, pedagogs del teatre. Un dels més destacats va ser el Premi Arlequí a tota una trajectòria que els va entregar la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya el 2013.

La seva feina encara es pot veure ara. Per exemple, aquests dies als Pastorets de Sant Feliu. Roser Descayre n’és la codirectora i Ricard Pelló va signar l’adaptació del text de Ramon Pàmies. L’entrega de la medalla tindrà lloc en una data per determinar a començaments de l’any que ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.