Nova plaça mossèn Baldiri Reixac a Santa Cristina

Nova plaça mossèn Baldiri Reixac a Santa Cristina

Els veïns i visitants de Santa Cristina d’Aro ja poden gaudir, davant les festes de Nadal, de la nova plaça mossèn Baldiri Reixac, que es troba davant de l’edifici de l’antic ajuntament, després de la reforma i millora que ha fet les darreres setmanes l’Ajuntament.

La plaça ja compta actualment amb el nou arbrat, til·lers, si bé s’han conservat els castanyers que encara es trobaven bé, a més de millorar i potenciar l’enllumenat i la vegetació de les zones enjardinades, com també millorar el paviment amb sauló compactat.

Després de festes, s’acabarà de reformar la plaça amb la recuperació i ampliació del parc infantil, que comptarà amb una tanca perimetral de protecció, i els bancs per seure. A més, també comptarà amb una taula d’escacs, un armari de llibres (bookcrossing) i zona de wifi lliure i gratuïta. “Volem que torni a ser un punt de referència i trobada per a tots els cristinencs”, ha recordat el segon tinent d’alcalde i responsable de l’àrea d’Obra Pública, Jaume Quintana, conscient de la importància de la plaça com a eix vertebrador de tot el municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.