Platja d’Aro celebra de nou Nadal Shopping el cap de setmana

Platja d’Aro celebra de nou Nadal Shopping el cap de setmana

La segona edició consecutiva de Platja d’Aro Nadal Shopping el proper cap de setmana 14 i 15 de desembre (11-20.30 h) en un tram de l’avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro, una iniciativa de l’Associació d’Empresaris, en format de fira on es podran trobar a peu de carrer diversos estands d’alimentació, decoració, complements,  gastronomia i artesania relacionada amb l’època de Nadal. Tothom que hi compri entrarà en el sorteig de menús gastronòmics per a dues persones i o estades de cap de setmana en hotels o apartaments del municipi. També hi haurà diverses activitats familiars: circ de jocs, globoflèxia, tallers de carta als Reis i de postals de Nadal, contes i flash mob dance.

Aquest cap de setmana en el marc de la campanya Cada dia és Nadal a Platja d’Aro, també destaca l’inici de les sessions d’activitats familiars a la Plaça Sant Pol de S’Agaró, diumenge 15 de desembre (11.30-13 .30 h) amb un taller de sorres de colors i animació musical, que tindrà continuïtat una setmana més tard, diumenge 22 de desembre (11-13.30 h) amb xocolatada i caga tió de Nadal, una iniciativa de l’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou i AROimpulsa. També diumenge 15 de desembre (16.30 h) al Palau d’Esports i Congressos hi haurà el gruix d’activitats i sorteigs de les diverses activitats solidàries de recolzament a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio amb l’objectiu de recollir fons a favor d’aquest projecte audiovisual dedicat enguany a les malalties minoritàries. També diumenge 15 de desembre (19 h) a l’església de Santa Maria de Castell d’Aro concert de Nadal a càrrec de la Coral de la Vall d’Aro.

En paral·lel es continua oberta l’oferta de la Pista de Gel de Platja d’Aro, instal·lada a la Plaça dels Estanys (és obligatori l’ús de guanys). Els propers dies d’obertura són del 13 al 15 de desembre i del 20 de desembre al 6 de gener (laborables 16-21.30 h · caps de setmana i festius 11-21.30 h). Mesura 20×15 metres amb capacitat per a 50 patinadors, coberta per una carpa i ambientada amb so, il·luminació i decoració de Nadal. Entrada: 4 euros (30 minuts) o 7 euros (1 hora) amb la possibilitat de 3 euros de descompte en la tarifa d’1 hora amb l’entrada del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens, del Pessebre Vivent de Castell d’Aro o de les promocions dels establiments adherits de l’Associació d’Empresaris (www.pistadegelplatjadaro.com).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.