El pessebre del Monestir s’inaugurarà aquest dissabte amb les corals de la ciutat

El pessebre del Monestir s’inaugurarà aquest dissabte amb les corals de la ciutat

El tradicional pessebre del Monestir, ubicat a la Porta Ferrada, quedarà inaugurat aquest dissabte, 14 de desembre de 2019, amb un acte organitzat per les corals de Sant Feliu de Guíxols i l’Escola de Música. Serà a les 17:00 hores a la plaça del Monestir, davant de l’Oficina de Turisme. Les corals de la ciutat contribuiran a dinamitzar la jornada, que culminarà amb una xocolatada popular. L’accés és lliure i tothom hi serà benvingut.

I no és l’únic acte de l’agenda de Nadal per aquest cap de setmana. El mateix dissabte 14 de desembre l’Associació Guíxols Comerç i Turisme ha organitzat el sorteig de l’Arbre de les Il·lusions. Es tracta d’una rifa de lots de productes de diversos establiments comercials de Sant Feliu que es farà a les 18:00 hores al peu de l’arbre de Nadal que s’ha muntat per a l’ocasió a La Rambla de la ciutat. Se sortejaran, entre d’altres, àpats per restaurants, pernoctacions en hotels, vals de 25€, etc. Opten a tots aquests premis aquelles persones que fins el dia 13 de desembre hagin comprat en comerços del municipi que estiguin associats a l’entitat organitzadora.

A més, al llarg de la tarda s’hi celebraran activitats familiars i també hi haurà una urna a través de la qual es podrà fer una donació per a La Marató de TV3, que enguany destinarà els diners recaptats a la investigació de les malalties minoritàries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.