Pas endavant per urbanitzar el darrer carrer sense asfaltar de Sant Feliu

Pas endavant per urbanitzar el darrer carrer sense asfaltar de Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols destinarà 800.000 euros a urbanitzar el carrer s’Adolitx, l’últim carrer sense asfaltar del municipi i que actualment no disposa d’enllumenat, clavagueram o escomeses d’aigua.

La proposta es divideix en dues parts diferenciades, la reurbanització del tram de carrer que ja s’ha asfaltat i que queda fora de les contribucions especials i la nova urbanització que en aquest cas hauran de finançar conjuntament ajuntament i veïns.

Tenint en compte que el carrer s’Adolitx té un ús públic perquè dona accés a l’Institut Sant Elm, finalment l’ajuntament ha decidit finançar el 30% de la nova urbanització i que els propietaris paguin el 70% restant.

La urbantizació del carrer s’Adolitx és un expedient llargament reivindicat que porta anys pendent de resoldre’s. La legislatura 2011-2015 es va elaborar el projecte que va aprovar-se definitivament l’octubre del 2018 però que no va aconseguir avançar arran de les impugnacions dels veïns.

En aquella ocasió,  es proposava que l’ajuntament financés només 80.000 euros i que els veïns assumissin els 700.000 restants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.