Pas endavant per urbanitzar el darrer carrer sense asfaltar de Sant Feliu

Pas endavant per urbanitzar el darrer carrer sense asfaltar de Sant Feliu

Font de la notícia: Ràdio Platja d'Aro

Sant Feliu de Guíxols destinarà 800.000 euros a urbanitzar el carrer s’Adolitx, l’últim carrer sense asfaltar del municipi i que actualment no disposa d’enllumenat, clavagueram o escomeses d’aigua.

La proposta es divideix en dues parts diferenciades, la reurbanització del tram de carrer que ja s’ha asfaltat i que queda fora de les contribucions especials i la nova urbanització que en aquest cas hauran de finançar conjuntament ajuntament i veïns.

Tenint en compte que el carrer s’Adolitx té un ús públic perquè dona accés a l’Institut Sant Elm, finalment l’ajuntament ha decidit finançar el 30% de la nova urbanització i que els propietaris paguin el 70% restant.

La urbantizació del carrer s’Adolitx és un expedient llargament reivindicat que porta anys pendent de resoldre’s. La legislatura 2011-2015 es va elaborar el projecte que va aprovar-se definitivament l’octubre del 2018 però que no va aconseguir avançar arran de les impugnacions dels veïns.

En aquella ocasió,  es proposava que l’ajuntament financés només 80.000 euros i que els veïns assumissin els 700.000 restants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada