Més gastronomia i oci per als petits a La Santa Cristinenca

Més gastronomia i oci per als petits a La Santa Cristinenca

El recinte de lleure de Santa Cristina d’Aro obrirà ininterrompudament des del divendres 19 de juliol fins al 25 d’Agost. Estarà ambientat en un bosc encantat.

La tercera temporada de La Santa, el recinte lúdic amb restauració, parades d’artesania i espectacles al Santa Cristina Horse Club, arrencarà el divendres 19 de juliol – i amb activitat cada vespre, de 18 a 1 hores– i estarà obert fins al 25 d’agost. Entre les novetats, el seu responsable, Julio Rico, avança que aquest cop “hi haurà una aposta destacadíssima per les activitats infantils, amb parcs d’aventura suspesos entre arbres, actuacions i els diumenges com a dia setmanal dels nens”.

 

Després de dues edicions, l’essència d’espai a l’aire lliure que combina gastronomia, petit comerç i entreteniment es manté, però hi van polint detalls, com ara l’ambientació, que aquest cop inclourà més verd i racons de bosc encantat. Malgrat això, Rico destaca que en el pla gastronòmic combinaran el “culte a la Mediterrània i al peix” en diverses preparacions. No hi faltaran dos restaurants chill-out d’inspiració japonesa, i la interculturalitat també bascularà cap a la cuina de tradició àrab i les seves espècies al Noor, amb trajectòria reconeguda a França.

 

Entre els canvis, han mirat de delimitar també la separació entre les sis zones de restauració i la resta d’espais comercials. I incorporen els còctels de Coque Alonso, de González Byass, a l’exclusiva zona Village, on els maridarà amb diverses especialitats de menjar.

 

Pel que fa a l’accés al recinte, continuarà sent gratuït amb una tarifa de 5 euros per vehicle si s’estaciona als pàrquings gestionats per La Santa, per bé que enguany la taxa inclourà dret a una consumició de refresc o cervesa en qualsevol establiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.