L’escola Gaziel perd una línia de P3 i vaga dels mestres el 16 de maig

L’escola Gaziel perd una línia de P3 i vaga dels mestres el 16 de maig

L’aturada d’aquest dijous 16 de maig arriba després que departament i sindicats no hagin arribat a cap acord per aconseguir millores en les condicions laborals dels mestres i professors del sistema públic. Els mestres reclamen una escola més inclusiva, una reducció de les ràtios i de les hores lectives. Algunes escoles de la ciutat ja han anunciat a través de les xarxes socials que donaran suport a aquesta vaga i es mobilitzaran per una millora del sistema d’ensenyament públic.

Sant Feliu de Guíxols perdrà una línia de P3 pel curs 2019-2020. El Departament d’Educació ha notificat que el curs que ve l’escola Gaziel passarà a tenir només una línia de P3. La davallada demogràfica s’ha vist revertida amb un menor nombre d’inscripcions de nous alumnes en el primer curs d’infantil de cara el curs que ve. Amb les preinscripcions tancades i amb l’evident baixada del nombre d’alumnes preinscrits per la reculada de la natalitat, el departament ha decidit que l’escola Gaziel no tindria el P3 desdoblat.

Aquesta no és la primera vegada que el departament pretén retallar una línia de P3 en una escola de Sant Feliu. El mateix va passar el 2017 quan l’escola Baldiri, un centre d’alta complexitat, va aconseguir mantenir un extremis la segona línia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.