Igualtat de Santa Cristina impulsa la campanya contra LGTBIfòbia “estima com vulguis”

Igualtat de Santa Cristina impulsa la campanya contra LGTBIfòbia “estima com vulguis”

El Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza aquest any la campanya “A Santa Cristina d’Ara estima com vulguis”, dins de la commemoració el Dia Internacional contra l’Homofòbia, Bifòbia, Lesbofòbia i Transfòbia, que se celebra el divendres 17 de maig. La campanya, que té per objectiu sensibilitzar la ciutadania envers la importància de respectar la diversitat sexual i rebutjar qualsevol mena de discriminació per raó d’orientació i/o identitat sexual, aplegarà una sèrie d’activitats que es realitzaran del 13 al 18 de maig.

Entre les activitats programades hi ha:

*Penjar una bandera de l’Arc Iris al costat del nou edifici l’ Ajuntament .

*Els serveis municipals i l’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda distribuiran gratuïtament i fins a finalitzar existències, xapes amb el lema de la campanya.

*Es pintaran alguns bancs del municipi amb els colors de l’Arc Iris.

També, l’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda ha organitza pel dimarts 14 de maig, a les 9,30hores, davant l’Oficina de Turisme un acte que consistirà en la lectura d’un manifest de rebuig envers la LGTBIfòbia,  decoració dels arbres amb teles dels colors que han teixit elles mateixes i el regal de la xapa amb el lema de la campanya a totes les persones assistents.

A més, des del Punt d’Igualtat es difondrà, a través de les xarxes socials, informació per sensibilitzar la ciutadania envers la LGBTIfòbia i la importància de no acceptar cap mena de discriminació per raó d’orientació i/o identitat sexual. En aquest punt, l’Àrea d’Igualtat convida a tothom a adherir-se a la campanya, ja sigui compartint la informació que difonen a les xarxes socials, defensant i seguint els principis de la no discriminació per raó d’orientació i/o identitat sexual i lluint la xapa amb el lema “A Santa Cristina d’Aro estima com vulguis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.