El campionat de botifarra de Santa Cristina arriba a les noces d’argent

El campionat de botifarra de Santa Cristina arriba a les noces d’argent

El Campionat de Botifarra de Santa Cristina d’Aro, que sempre es fa el primer de maig, està de celebració, ja que enguany arriba a la XXV edició. Per celebrar l’efemèride, durant el transcurs del campionat se celebrarà un sorteig especial entre els participants. El campionat d’aquest popular joc de cartes, que organitza la Colla de la Botifarra, amb el suport de l’àrea de Festes de l’Ajuntament, se celebrarà al pavelló municipal d’Esports, a partir de les 4 de la tarda.

El mateix dia, a partir de les 11 del matí, els equips s’hauran d’inscriure. Les inscripcions, al mateix equipament municipal, són limitades. El preu de la inscripció és de 40 euros per parella. Pel simple fet d’inscriure’s, els equips s’emportaran un pernil i un obsequi de regal. Però després hi ha els premis, que fan que el campionat sigui molt atractiu a la zona: la parella guanyadora s’emportarà 600 euros i dos trofeus; la subcampiona, 300 euros i dos trofeus; la que quedi en tercer lloc, 100 euros i dos trofeus, i la primera parella local, dos trofeus.

L’any passat van participar un total de 114 parelles, tretze més que l’any anterior. Els guanyadors van ser Antoni Puig, de Sant Feliu de Guíxols, i Isidre Puigneró, de Platja d’Aro. En segon lloc va quedar la parella ganxona formada per Juan José González i Habib Yangui. I en tercer lloc, David Castany, de Porqueres, i Josep Martí, de Palamós. Les tres parelles guanyadores es van repartir un total de 1.000 euros en metàl·lic. El premi a la millor parella local va ser per Esteve Ayats Doménech i Albert Ayats Rigart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.