Crida de voluntàries/voluntaris que són alimentadores/alimentadors de les colònies de gats de Sant Feliu de Guíxols

Crida de voluntàries/voluntaris que són alimentadores/alimentadors de les colònies de gats de Sant Feliu de Guíxols

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb l’Associació Progat Sant Feliu, fa una crida a les voluntàries i voluntaris que són alimentadores/alimentadors d’alguna de les colònies de gats del municipi amb la finalitat d’elaborar un control i seguiment d’aquestes i de l’estat dels animals que les formen.

Les voluntàries i/o voluntaris hauran de posar-se en contacte amb l’Àrea de Neteja Urbana i Zona Blava de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja sigui per telèfon al número 972327003, per correu electrònic (netejaviaria@guixols.cat) o bé presencialment a l’Edifici de les Vetlladores, Carrer del Mall, 61 1r pis.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols formarà als voluntaris que siguin alimentadors. S’acreditarà als alimentadors de carrer mitjançant un carnet, com a mostra de reconeixement de la formació que han rebut i per tant, seran persones autoritzades que es podran identificar, quan sigui necessari.

La finalitat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb l’Associació PROGAT i les voluntàries i voluntaris que duen a terme el paper d’alimentador de carrer és realitzar un treball de camp per localitzar tots els grups de felins existents al municipi, per saber l’estat dels animals que les formen, així com assistir a les voluntàries i/o voluntaris per la tasca que estan duent a terme. Per tal de tractar tots aquests temes, es convoca una reunió informativa el proper dimecres 24 d’abril a les 20h a l’edifici de les Vetlladores, al Punt d’Informació Juvenil (PIJ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.