Presentació dels actes de commemoració Viure en Democràcia. Sant Feliu de Guíxols, 1979-2019.

Presentació dels actes de commemoració Viure en Democràcia. Sant Feliu de Guíxols, 1979-2019.

El proper dimarts 2 d’abril (19h) a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols hi tindrà lloc la presentació dels actes de commemoració Viure en democràcia. Sant Feliu de Guíxols, 1979-2019.

El 3 d’abril de 1979 es van celebrar a l’Estat espanyol les primeres eleccions municipals democràtiques després de la mort del dictador Franco. Aquests quaranta anys d’ajuntaments democràtics han suposat una profunda transformació de Sant Feliu de Guíxols i de la manera de viure dels seus ciutadans. L’Ajuntament vol commemorar aquesta efemèride amb la programació de diverses activitats divulgatives que n’aportin elements de reflexió des d’una perspectiva històrica i de memòria col·lectiva.

L’acte de dimarts, que obrirà una sèrie d’activitats que s’allargaran fins al mes de juliol, comptarà amb la participació de Joaquim Nadal (director de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural), Joan Vicente (professor del Departament de Geografia de la UdG) i Arnau Camps (llicenciat en Història i graduat en Geografia).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.