Tercera trobada familiar dels centres d’educació especial de Girona a Santa Cristina

Tercera trobada familiar dels centres d’educació especial de Girona a Santa Cristina

Les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) i professionals dels centres d’Educació Especial de les comarques gironines Amb pas ferm, que uneix els centres comarcals Els Àngels de Palamós, Font de l’Abella de Girona i Ventijol de Blanes, organitzen, per tercer any consecutiu, una trobada familiar lúdica i esportiva amb fins solidaris a Santa Cristina d’Aro. La trobada tindrà lloc aquest diumenge, 17 de març, durant tot el matí, a la zona esportiva municipal. La jornada, amb la Marxa Solidària i diverses activitats inclusives, es clourà amb un concert a càrrec del grup Wasa.

Per participar a la Marxa Solidària, que és el principal esdeveniment programat de la jornada, els interessats s’hauran d’inscriure allà mateix. La inscripció començarà a les 8,30 hores del matí. La cursa, que compta amb dos recorreguts diferents, tindrà lloc a les 10 del matí. Per un costat, un recorregut d’entre 4 i 5 quilòmetres, que és transitable amb aparells amb rodes. Per l’altre, un recorregut de 10 quilòmetres amb dos punts d’avituallament. Els participants rebran obsequis i entraran en sortejos de diferents regals amb el seu número de dorsal.

Paral·lelament, a les 10,30 hores, s’iniciarà una sèrie d’activitats vàries d’esport adaptat o jocs esportius al pavelló municipal on podrà participar tota la família. L’objectiu de la jornada és afavorir el desenvolupament personal i social de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o motriu i la inclusió d’aquests a entorns socials ordinaris i normalitzats. “Volem fer visible la necessitat de qualsevol, persona d’accedir a la pràctica esportiva siguin quines siguin les seves possibilitats i necessitats específiques”, es recorda des de l’organització.

Per fer-ho possible, Amb pas ferm, compta novament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i de l’Associació Esportiva Matxacuca, a part del suport de consells comarcals i esportius, ajuntaments, associacions i empreses. Per participar-hi s’ha creat un donatiu per als infants de 6 euros i de 10 o 6 als adults, per si van a la marxa i al concert o només al concert, respectivament. L’actuació musical de Wasa, també a l’equipament municipal, començarà a les 12,30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.