Més llum, de nit, en passos zebra de Sant Feliu

Més llum, de nit, en passos zebra de Sant Feliu

L’Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat una partida de 49.000 euros per reforçar la seguretat en 28 passos de vianants, amb un reforç de l’enllumenat públic. La regidora de Serveis, Laura Aiguaviva, ha detallat l’emplaçament de les millores, a través de diferents tecnologies, per dotar de més visibilitat els passos de zebra amb més trànsit de vianants, on les lluminàries instal·lades a partir del 2014, amb un menor consum elèctric i una reducció de la contaminació lumínica al cel, però que presentava dèficits en diverses cruïlles.

El gros de les intervencions afectaran els eixos viaris amb més trànsit de vehicles, com són les carreteres de Girona i Tossa, la ronda de Ponent, els eixos dels carrers Dos de Maig i l’avinguda Catalunya i les avingudes Balears i Canàries, els carrers Rufo, Gravina, la Rambla Generalitat i, en general, les zones pròximes a equipaments, com ara les escoles Baldiri Reixach, el teatre municipal i el gimnàs i el pavelló de la Corxera. Hi posaran fanals solars, punts d’il·luminació doblats i llums recuperats d’altres emplaçaments.

Millores al passeig

En paral·lel, el govern local també ha aprovat altres millores, com ara dos quadres elèctrics al passeig dels Guíxols per oferir més garanties a la celebració d’esdeveniments i alimentar tòtems d’informació turística i les cabines telefòniques. També renovaran quadres i reforçaran l’enllumenat als entorns de l’escola Gaziel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.