L’alumnat del PTT-PFI vesteix de carnaval s’Agaró

L’alumnat del PTT-PFI vesteix de carnaval s’Agaró

S’Agaró ja s’ha vestit de Carnaval gràcies als alumnes del programa PFI – PTT Guíxols Vall d’Aro.  Són una setzena  d’adolescents del programa de vendes, oficina i atenció al client que han decorat els aparadors de diferents establiments del nucli.

Es tracta d’un programa educatiu de transitorietat entre l’ESO i el món laboral per aquell alumnat que no estudiarà més. Aquí, concretament han practicat el que han estat fent a l’aula com aprendre què és un aparador, quines són les parts més visuals, com s’analitza o quin és el seu públic objectiu.

L’alumnat ha decorat l’aparador de la farmàcia, la fleca i el quiosc de s’Agaró amb dissenys que han fet ellS mateixos, com aquestes màscares. Abans de procedir a treballar, per equips, es van entrevistar amb els empresaris per saber els gustos i elaborar 16 projectes a mida, d’entre els quals els comerciants han escollit els guanyadors.

Els 16 alumnes de l’altre perfil del programa, el d’hosteleria, també tindran ocasió de fer pràctiques per carnaval amb activitats com l’arrossada popular de Dijous Gras.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.