Castell-Platja d’Aro es prepara per viure el primer cap de setmana de Carnaval sota el regnat d’Els Collonuts que celebren el seu 30è aniversari

Castell-Platja d’Aro es prepara per viure el primer cap de setmana de Carnaval sota el regnat d’Els Collonuts que celebren el seu 30è aniversari

Les grans rues de Carrosses i Comparses es concentraran en el primer cap de setmana de març

La instal·lació de les serpentines i màscares lluminoses de Carnaval a l’Avinguda de S’Agaró en les últimes hores o els preparatius en el Palau d’Esports i Congressos, que acollirà aquest dissabte a la nit el sopar de les colles, han encès la metxa per fer esclatar el Carnaval 2019 a partir d’aquest cap de setmana amb una atapeïda agenda de propostes familiars que no s’aturaran fins al Dimecres de Cendra.

El multitudinari sopar amb espectacles de les colles locals, diversos reconeixements i la participació activa dels Carnestoltes d’altres edicions posarà en marxa la 42a edició del Carnaval de Castell-Platja d’Aro, aquest dissabte, a partir de les nou.

La venda de tiquets pel sopar es va tancar fa una setmana però la presentació de les Colles de Carnaval està oberta a tothom a partir de les onze de la nit. Cada colla oferirà una actuació coreogràfica còmica/musical i la Disco Móvil Platja d’Aro clourà la primera nit de festa amb un ball popular.

El diumenge arrancarà, a les onze del matí, amb la Trobada Infantil amb Animació a càrrec de “Soy La Fiesta”. Se servirà una xocolatada davant l’oficina de Correus de S’Agaró i la cercavila es desplaçarà fins a la Plaça Sant Pol on hi haurà una festa d’animació amb la Colla dels Reis Carnestoltes.

A la tarda, l’activitat es reiniciarà a les sis amb el tradicional Canvi d’Atributs entre els Carnestoltes 2018 (la Colla La Xalana del Port) i els nous Carnestoltes dels Collonuts. El primer cap de setmana de Carnaval es tancarà en el mateix recinte tancat de l’Avinguda de S’Agaró a ritme de Rumba catalana i cremat per tothom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.