‘Platja d’Aro in love’, nova campanya al voltant de Sant Valentí

‘Platja d’Aro in love’, nova campanya al voltant de Sant Valentí

Comerços de l’associació engeguen, a partir de demà, dia de Sant Valentí, una nova iniciativa, Platja d’Aro in love, una novetat que evoca també els anys daurats de l’esclat turístic de la població i el concurs El amor se cita en Playa de Aro, en què sortejaven estades pagades a la població a parelles acabades de casar o que celebressin el 25è aniversari de noces, un reclam senzill però que va calar i va contribuir a atraure públic i molts segons residents a la zona.

En aquest cas, però, el punt de partida té poc a veure i és modest, però no deixa de ser una adaptació moderna de la campanya. Demà hi haurà activitats al carrer i engegaran tallers a Ved&Fruit, cada matí prèvia reserva al local. Amb vista al cap de setmana, divendres a la tarda (19.30 h) llegiran les cartes d’amor a s’Agaró, al Gastrobar La Terrassa del nucli. I dissabte al migdia hi haurà una visita guiada romàntica pel camí de ronda Josep Ensesa, amb sessió de fotos i record gratuït en forma d’imatge al templet-glorieta als enamorats que hi vulguin participar, gentilesa de Fotografia Julian.

Al vespre, l’hotel Costa Brava oferirà una activitat amb cartes d’amor i les relacions sentimentals de músics romàntics, amb opció de sopar romàntic per 25 euros. I diumenge, a les 10.30 h, hi haurà una visita guiada per Castell d’Aro que finalitzarà al migdia a l’antic casino, un recital gratuït de música romàntica.

Per Canadell, la primera edició servirà com a prova “amb la idea que creixi i la inspiració de Verona”, ciutat bressol de Romeu i Julieta on aquests dies esperen una afluència massiva. En aquesta línia, esperaran a veure les reaccions i l’impacte dels visitants en les xarxes socials per definir el futur, però creuen que pot ser un al·licient per consolidar un esdeveniment atractiu enmig d’un mes que tradicionalment, i amb permís del carnaval, és el més fluix en negoci de tot el calendari anual.

El president de l’Adem destaca que el ventall de possibilitats futures, si més negocis s’hi impliquen, “pot tenir molt de recorregut”, amb més activitats i una durada més llarga, de tota una setmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.