El Carnaval de l’Amistat 2019

El Carnaval de l’Amistat 2019

Ja està aquí el Carnaval 2019!!!

Ja estem immersos en la preparació d’una de les festes més importants del calendari de Festes de Santa Cristina d’Aro… el Carnaval.

El nostre poble viu amb molta intensitat aquesta festa. Les 6 colles de Carnaval locals ja fa temps que treballen en les seves carrosses i disfresses per a lluir-les en aquests dies de disbauxa, que començaran el dissabte 23 de febrer amb l’acte de presentació del Rei/Reina del Carnestoltes 2019 i s’allargaran fins al dia 6 de març, quan el regnat de Sa Majestat el Rei/na Carnestoltes 2019 finalitzarà definitivament amb la rua de l’enterrament de la sardina.

La colla Blaus i cia serà qui tindrà l’honor de ser la màxima autoritat carnavalera del Carnaval 2019, un Carnaval que tindrà en els dies 28 de febrer i 3 de març els seus màxims moments d’esplendor:

– El dia 28 de febrer, amb la celebració de la tradicional rua infantil del dijous gras, que transcorrerà pels carrers del municipi i acabarà al pavelló d’esports, on s’hi celebrarà el festiven infantil de Carnaval i el tradicional concurs infantil de disfresses.

– El dia 3 de març, amb la 38a edició de la Gran Rua del Carnaval de l’Amistat, en la qual Santa Cristina d’Aro es vestirà de música, llums i colors amb l’alegria de les creacions que portaran les colles d’arreu de la província als carrers del municipi en la darrera de les rues dels carnavals de la Vall d’Aro.

En els següents documents i enllaços trobareu tota la informació relativa al Carnaval 2019

Molt bon Carnaval 2019 a tothom!!

Inscripció a la gran Rua de Carnaval de diumenge 3 de març de 2019 CLIQUEU AQUÍ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.