Amplien l’Ajuntament de Santa Cristina al segon edifici de Serveis

Amplien l’Ajuntament de Santa Cristina al segon edifici de Serveis

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro s’amplia a la planta pis del segon immoble dels edificis de Serveis, que era l’espai que ocupava fins ara Vimar. L’ampliació dels serveis municipals, que fa uns 260 metres quadrats, es concreta en nous despatxos per a regidors, sala de reunions, una sala polivalent i el jutjat de pau. La reforma de l’immoble té un cost de 65.250 euros, al qual cal afegir-hi el subministrament d’equipament de mobiliari, amb una partida econòmica de 18.132 euros.

Les obres a l’antic espai de Vimar, promogudes per l’Ajuntament, s’han concretat en redistribuir els espais per als nous usos de serveis administratius de turisme, cultura, jutjat de pau, sala polivalent, regidories i altres espais. Això ha comporta una reforma parcial de bona part de la planta pis d’un dels edificis de Serveis. L’altra zona d’aquesta planta pis està ja ocupada per Serveis Socials. I la planta baixa del mateix immoble és el Consultori Mèdic.

L’ampliació dels serveis municipals a l’edifici de Serveis ha estat possible després del trasllat del centre d’atenció especialitzat per a persones amb discapacitat, que gestiona la Fundació Vimar, a un nou espai cedit per l’Ajuntament. El centre d’atenció es troba ubicat ara a uns locals de la planta baixa que formen part del bloc 1 de l’edifici d’habitatges de protecció oficial promogut per Incasol que es troba als números 18-20 del carrer Doctor Trueta. L’edifici de Serveis destinat a Ajuntament es va inaugurar el 2 d’octubre de 2004.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.