Platja d’Aro Professionals 2019 ofereix formació d’ajudant de cuina a quinze persones

Platja d’Aro Professionals 2019 ofereix formació d’ajudant de cuina a quinze persones

Les àrees de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro tiren endavant el programa Platja d’Aro Professionals per quart any. Aquesta vegada el pla d’ocupació municipal es dedica a la professió d’ajudant de cuina i compta amb una quinzena de participants.

Són persones de difícil ocupabilitat, que porten més d’un any a l’atur o que s’han vist obligades a canviar de professió. Necessiten un procés d’aprenentatge i reinserció al mercat laboral. Per això l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro tira endavant un procés d’ocupació a la inversa de l’habitual: primer es demana a les empreses quins perfils de treballadors estan més buscats i després s’elabora un programa formatiu fet a mida.

La formació s’allargarà fins a Setmana Santa, just quan comença la temporada. S’ensenyaran lliçons teòricopràctiques sobre aspectes tan diversos com manipulació d’aliments, tècniques de cuina i neteja, aplicació de normes i conductes de treball en equip, però també es faran pràctiques laborals als negocis interessats en el programa.

Són deu les empreses que han mostrat interès en omplir els seus llocs de treball amb els participants de Platja d’Aro Professionals. S’han de comprometre a oferir-los un contracte de quaranta hores setmanals durant sis mesos remunerat amb el salari mínim interprofessional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.