Cartell del carnaval, a Sant Feliu, per anar escalfant l’ambient

Cartell del carnaval, a Sant Feliu, per anar escalfant l’ambient

El carnaval de Sant Feliu de Guíxols ja té cartell, obra de l’il·lustrador castellarenc José Antonio Antúnez. S’ha imposat, pràcticament per unanimitat, a les altres set obres presentades a concurs, amb un disseny força clar, amb totes les lletres al descobert i les figures icòniques de l’arlequí i un mussol emmascarat com a homenatge als ganxons.

Antúnez es dedica professionalment a l’ofici des de fa quatre anys –després d’haver estat el seu “hobby de tota la vida”– i ja havia aconseguit que dos cartells seus fossin escollits a Platja d’Aro. Però ara aconsegueix per primer cop protagonisme al municipi veí, després d’haver provat sort sense premi en la festa major de l’any passat. Però l’espera ha estat satisfactòria: “Estic molt content, perquè el carnaval és la festa que més m’agrada”, confessava.

La programació arrencarà aquest any, al municipi, el 23 de febrer, amb el sopar de colles, i s’allargarà fins al 6 de març. Entremig, la rua principal se celebrarà el divendres 1, entre la tarda i el vespre, amb la carretera de Girona com a eix principal. El regidor David Oliveras avançava que consoliden la vela al Guíxols Arena, millorada, per al sopar i balls,, i mantenen el bus llançadora gratuït per evitar trajectes en cotxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.