Platja d’Aro s’omple de compradors de totes les edats amb motiu del primer cap de setmana de Rebaixes d’Hivern

Platja d’Aro s’omple de compradors de totes les edats amb motiu del primer cap de setmana de Rebaixes d’Hivern

Alguns establiments ja ofereixen descomptes de fins al 70%

L’any passat, el primer dia de les Rebaixes d’Hivern va caure en diumenge i l’endemà de Reis ja es van viure les tradicionals imatges de començament de la campanya de Rebaixes a Platja d’Aro.

Aquest any, els primers dies de les Rebaixes d’Hivern han coincidit amb dies laborables i aquest fet ha provocat que el primer període fort de vendes s’hagi fet esperar fins aquest cap de setmana, malgrat que els compradors i compradores que volien assegurar-se l’article o la talla desitjada han fet les seves compres entre setmana.

Les botigues de roba i complements han estat de les més visitades per a clients de totes les edats.

Descomptes de fins al 70%

Com que la data del 7 de gener, cada vegada perd més pes en el calendari comercial d’aquests dies perquè algunes cadenes arranquen les Rebaixes d’Hivern enmig de les festes, molts establiments fan promocions durant el Nadal o el Black Friday o Cyber Monday han arrelat amb força, diferents comerços ja han ofert aquest cap de setmana descomptes de fins al 70%, en funció de l’article.

La majoria d’establiments han fet descomptes, de mitjana, d’un 50% a l’espera que arribin les segones rebaixes en els pròxims dies amb descomptes més elevats.

La campanya de Rebaixes d’Hivern s’allargarà fins el mes de març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.