Un treball d’art urbà portarà peixos al carrer Penitència

Un treball d’art urbà portarà peixos al carrer Penitència

Aquest dimecres, els peixos s’enfilaran per les escales del carrer de la Penitència, al costat del Col · legi Sant Josep. Es tracta del projecte Escalart, que forma part del “Espais que parlen” d’Aleph.

En aquest cas,  la intervenció es fa coordinadament entre el  Departament d’Expressió Plàstica de l’Institut Sant Elm i l’Associació Aleph.

Cada graó de l’escala portarà part del dibuix dissenyat per l’alumnat de batxillerat artístic del Sant Elm i formarà un tot coherent vist en la perspectiva de l’escala.

A la intervenció hi participaran 16 alumnes de 2on de Batxillerat  i artistes del col·lectiu cultural amb la col · laboració de l’ajuntament de la ciutat.
A partir de les 10.30 començarà l’activitat, que donarà un altre aire a la realitat, transportant alè de mar al carrer i a aquestes escales tan trepitjades des de fa dècades per escolars de la ciutat.
Durant la realització del treball, l’ajuntament s’encarregarà de desviar el pas de les persones que poguessin dificultar la feina. El veïnat serà avisat amb antelació. La decoració artística de les escales es podrà veure acabada la mateixa tarda de dimecres.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.