Se celebra la Festa de Primavera a Vilartagues

L’Associació de Veïns de Vilartagues, Tueda i Poble Nou ens informa a través d’una nota de prensa de l’activitat extraordinària celebrada aquest diumenge  a la  Plaça Salvador Espriu que va tenir una vessant lúdica, festiva i de cohesió social. Es tractava de la 1ª Festa de la Primavera i constava de diverses parts.
Durant el matí es van realitzar jocs infantils alternatius i un espectacle infantil, al migdia un dinar de germanor (l’arrossada popular) i per finalitzar la jornada es va programar una Disco Mòbil per a tots els públics.
Durant tot el dia hi van desfilar ciutadans del barri atrets  per les activitats i la música. Es va servir el dinar per 170 persones que, prèviament  havien adquirit una butlleta venuda pels membres de la junta directiva que aprofitant l’avinentesa es va presentar als ciutadans amb la intenció de difondre les activitats futures del barri.
L’associació valora molt positivament, a través d’aquesta nota, nota el recolzament de tothom i la implicació del barri al temps que convida a donar-los suport en futurs esdeveniments i que puguin tenir una important repercussió.
Per acabar, destaquen també que volen agraïr la tasca a tots els membres de la junta i als col·laboradors que han fet possible aquest dia festiu.(Radio Sant Feliu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.