Castell-Platja d’Aro va recollir 10.462 quilos d’aliments i solidaritat en el Gran Recapte dels dies 30 de novembre i 1 de desembre 11 Desembre, 2018Publicat a Castell-Platja d’Aro

Castell-Platja d’Aro va recollir 10.462 quilos d’aliments i solidaritat en el Gran Recapte dels dies 30 de novembre i 1 de desembre 11 Desembre, 2018Publicat a Castell-Platja d’Aro

130 voluntaris, Protecció Civil, la majoria de supermercats de la població i la solidaritat dels clients ho van fer possible

Aquest dimarts hem conegut el balanç del Gran Recapte d’Aliments, dels dies 30 de novembre i 1 de desembre, a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Des de l’Ajuntament han explicat que, en aquesta edició del Gran Recapte, s’han aconseguit 10.462 quilos d’aliments, una quantitat una mica inferior que l’any passat (11.428,04 kg.). Els aliments bàsics que es van recollir com oli, llet, llegums, sucre, farina, tonyina o pasta, que permeten garantir una correcta alimentació dels beneficiaris, s’han destinat al Banc d’Aliments del municipi per ajudar a les famílies locals que es troben en situació de vulnerabilitat.

130 voluntaris i la implicació de tothom

Des del consistori també destaquen l’ajuda de diversos organismes, entitats, particulars i empreses que van donar suport a la campanya de maneres diferents.

Els 130 voluntaris i voluntàries, majoritàriament del municipi, tenien edats compreses entre els 15 i 82 anys. Alguns voluntaris també van portar menors de 15 anys perquè veiessin la tasca social que feien i conscienciar-los de la realitat de les famílies més vulnerables. El voluntariat va col·laborar a la recollida d’aliments i, en els dies posteriors, un grup reduït de persones han gestionat i ordenat els aliments en el magatzem del servei municipal del Banc d’Aliments.

L’Ajuntament agraeix profundament totes les donacions i suport del voluntariat, membres de Protecció Civil de Castell-Platja d’Aro i la resta d’entitats, empreses i organismes.

La pròxima acció solidària d’aquestes característiques es durà a terme a les portes de l’estiu amb el Gran Recapte d’Estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.