Sant Feliu recupera un envelat polivalent fins al carnaval al Guíxols Arena

Sant Feliu recupera un envelat polivalent fins al carnaval al Guíxols Arena

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols aposta una vagada més per un envelat polivalent per encabir-hi els actes massius que s’encavalquen entre el desembre i el carnaval, fins a principi de març al Guíxols Arena. El muntatge de la instal·lació s’ha completat aquesta setmana. I el regidor de Contractació, Josep Saballs, destacava que estarà a punt per a la festa de la gent gran, amb un dinar aquest diumenge i el ball posterior a la tarda.

La instal·lació, però, servirà per acollir-hi altres actes en les pròximes setmanes. Ja hi estan previstes, per exemple, les actuacions nadalenques dels alumnes de les escoles Gaziel i Ardenya, amb més capacitat respecte a les sales i els espais dels centres. El dissabte 22 hi convocaran la marató de donacions de sang, i els dies de Sant Esteve i Any Nou l’AD Guíxols en farà ús per a les sessions tradicionals de la quina, que el regidor destacava que en anteriors anys havia deixat públic esperant al carrer per falta de lloc.

Necessitat de futur

L’envelat tindrà cabuda per a unes 2.000 persones, s’hi han reforçat els sistemes de calefacció –que l’hivern passat, força rigorós, van fluixejar– i s’ha optimitzat la capacitat, que Saballs explica que podria ser més gran, però que es limitarà perquè per a més de 2.000 persones es dispararia el cost de complir els requisits dels plans de protecció. L’afluència de públic servirà d’indicador per calcular la capacitat d’un espai polivalent alternatiu als pavellons, que per Saballs és necessari per la saturació d’ús dels espais esportius, per a competicions i entrenaments.

Per Cap d’Any, l’envelat serà la seu d’una revetlla popular gratuïta amb La Salseta del Poble Sec i punxadiscos posterior, amb un servei de control d’accés perquè no s’excedeixi la capacitat i també perquè no hi entrin menors que s’hi mantindrà en els pròxims mesos per prevenir actes vandàlics. I per carnaval, tot i que no es descarta que hi tingui lloc algun concert addicional, el regidor avança que la programació es clourà amb el sopar de colles, la presentació de la festa i els balls del Tongo i el dijous gras.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.