Pista de gel nova per nadal al parc PP’s de Platja d’Aro

Pista de gel nova per nadal al parc PP’s de Platja d’Aro

Platja d’Aro estrenarà pista de gel aquesta temporada, al recinte del parc d’atraccions PP’s, a partir d’aquest divendres a la tarda fins al 5 de gener, coincidint amb el període nadalenc. Serà la segona instal·lació d’aquestes característiques al Baix Empordà –a més de la de Palafrugell–, i la portaveu del parc, Vanessa Gómez, destacava ahir que han mirat de “fer pinya amb l’associació d’empresaris i el consistori”, per dinamitzar el nucli durant tota la campanya comercial. Serà el segon cop que obriran per Nadal, després d’un primer intent fa tres anys que no va reeixir perquè les baixes temperatures no convidaven a passar-hi gaire estona, però ara, amb la instal·lació, confien que sigui diferent. El parc, aquest any, haurà allargat la temporada des de Setmana Santa fins a inicis de gener, dos mesos més del que era habitual.

La pista fa 20 x 15 metres i tindrà capacitat per a una cinquantena de patinadors alhora. L’han ambientat amb arbres de nadal, llums i música nadalenca. I tot i que inicialment només funcionarà els caps de setmana, entre el 23 de desembre i el 5 de gener –llevat del dia d’Any Nou– l’obriran cada dia, en horari partit de matí i tarda –fins a les 20.30 h–. El preu serà de 7 euros per cada mitja hora, inclou patins i serà obligatori l’ús de guants, tot i que en vendran de senzills per a qui no en dugui.

Inauguració, de franc

Demà passat (des de les 17 h) faran l’acte d’inauguració de la pista amb la possibilitat de patinar-hi de franc, després de les actuacions del Club Twirling d’Aro i el Patinatge Aro Club, i accés obert a totes les atraccions. També oferiran, com a gentilesa, xocolata amb xurros als assistents.

Passis per als comerços, escoles i clubs

Hi ha hagut crítiques a la subvenció municipal a la pista, però al parc destaquen les diverses iniciatives que suposen un retorn social, al marge de l’atractiu intangible per als comerços i l’hostaleria. Diversos establiments oferiran entrades de franc als seus clients, i, a més de les portes obertes en la inauguració, els escolars del municipi hi passaran sense cost al desembre i hi han convidat patinadors de la Vall d’Aro, Sant Feliu i Palamós.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.