Els 11 bars musicals i discoteques de Platja d’Aro que participen en la segona campanya “Agafa el taxi: torna sa i estalvi” confien superar els 150 trajectes

Els 11 bars musicals i discoteques de Platja d’Aro que participen en la segona campanya “Agafa el taxi: torna sa i estalvi” confien superar els 150 trajectes

El cap de setmana es va posar en marxa la segona edició de la iniciativa que s’allargarà fins al gener

6 bars musicals i 5 discoteques (Assac, Dejavu, Els Secret, Gib’s, Skull i Tam Tam, Bamboleo, Be Out, Inox, Malibu i Zsa-Zsa) participen en la segona edició de la campanya “Agafa el taxi: torna sa i estalvi” que vol conscienciar a la població en general i  especialment els més joves, de la importància d’utilitzar de manera responsable el vehicle privat quan surten de festa.

Des de divendres i fins al 27 de gener, només els divendres i dissabtes, les persones que vulguin desplaçar-se amb taxi, poden presentar a la parada de taxis de Platja d’Aro un parell de tiquets de consumicions validades per un parell d’establiments diferents adherits a la iniciativa. Amb la presentació dels tiquets, els usuaris del taxi obtenen un descompte de 10 euros en el trajecte.

Per fer-ne la màxima difusió, s’han editat 5.000 fulletons informatius i els taxis disposen d’un adhesiu identificatiu.

La primera edició de la campanya es va dur a terme  a la primavera i la promouen entre el Consell Local de Desenvolupament Econòmic, AROimpulsa (Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell- Platja d’Aro), el Gremi de Taxistes així com l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d’Aro. L’acció també té el reconeixement de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, arran la vinculació de la campanya amb el projecte Q de Festa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.