CSIF amplia la denúncia pel cas de la plaça de sergent de la Policia Local

CSIF amplia la denúncia pel cas de la plaça de sergent de la Policia Local

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu en les administracions públiques, ha ampliat la denúncia que va presentar davant de la fiscalia de Girona el 20 de setembre contra  el tribunal qualificador de les proves de Policia Local de l’Ajuntament de Sant Feliu per un presumpte delicte de prevaricació en l’adjudicació d’una plaça de sergent.

El sindicat argumenta que el tribunal qualificador li va atorgar el lloc de manera fraudulenta, sense complir els requisits fixats a les bases del concurs; per exemple, asseguren que l’adjudicatari no va acreditar el nivell C de català i, més endavant, va presentar el de valencià.

El sindicat també denuncia que en cap moment es van seguir els principis de mèrit, publicitat, igualtat i capacitat i que es tracta d’una “designació personal i directa per part del consistori” nul·la de ple dret.

Ahir, el sindicat va presentar escrit ampliant la denúncia davant Fiscalia per aportar nova prova documental i gravacions que poden incriminar alguna de les persones ja denunciades.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.