Dos equips de robòtica de Castell-Platja d’Aro viatjaran a Tailàndia per participar a la final de la World Robot Olympiad 2018

Dos equips de robòtica de Castell-Platja d’Aro viatjaran a Tailàndia per participar a la final de la World Robot Olympiad 2018

Aquest cap de setmana el municipi ha acollit la final nacional

L’equip Arobot Nano, format per Lucas Martínez i Dylan Theebaut, i l’equip Estanys Faverola, format per Amina Sozieva i Lídia Miñarro, s’han classificat per assistir a la gran mundial de la World Robot Olympiad 2018 que se celebrarà a Tailàndia del 16 al 18 de novembre.

Els dos integrants d’Arobot Nano han quedat primers a la categoria Regular – Elementary mentre que les dues integrants d’Estanys Faverola s’han classificat a l’Open Elementary.

L’Escola Els Estanys de Platja d’Aro ha participat a la final nacional de la WRO d’aquest cap de setmana, que s’ha disputat en el Palau d’Esports i Congressos del municipi, amb 6 equips.

Els equips Estanys Faverola i Estanys Trisky, que són alumnes de 5è i 6è, han presentat un projecte científic-robòtic dissenyat dins el seu horari escolar. L’equip Estanys Faverola ha guanyat amb un robot que contribueix en el desenvolupament sostenible de l’agricultura i el consum dels aliments.

Els alumnes de la resta d’equips, Arobot Nano, Arobot mini, Arobot Dangerous i Arobot Infinity, han presentat els projectes que treballen a l’extraescolar de robòtica. L’equip Arobot Nano ha guanyat amb un robot que ajuda a reduir el desaprofitament dels aliments, ordena els productes alimentaris d’acord en el seu aspecte i data de caducitat i transporta els aliments classificats a llocs que puguin ser consumits en lloc de llençar-los.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.