El Màgic Park de Platja d’Aro té nou amo i s’aterrarà aviat

El Màgic Park de Platja d’Aro té nou amo i s’aterrarà aviat

El compte enrere per a l’enderroc de l’antic complex lúdic Màgic Park ha començat a Platja d’Aro. La família Xufré ha confirmat que a l’abril van tancar l’acord de compravenda de l’edifici principal i els apartaments de l’extrem més meridional de la parcel·la. I des del consistori també han admès que els nous propietaris estan tramitant la llicència d’enderroc per deixar el solar, d’uns 4.000 metres quadrats, lliure per construir-hi un nou projecte que compatibilitzarà els usos hotelers i comercials –fins a 3.000 metres quadrats de sostre màxim– previstos en el pla urbanístic municipal (POUM).

La concessió del permís per aterrar l’edificació és un tràmit que s’hauria de completar en pocs dies, per bé que l’operació no podria iniciar-se abans del 17 de setembre, per la moratòria d’obres amb intervenció de maquinària pesant en temporada d’estiu. Respecte al projecte de futur, l’alcalde, Joan Giraut, diu que ja s’ha presentat algun esbós amb la proposta de construir-hi un nou hotel, locals comercials i previsiblement un nombre folgat de places d’aparcament subterrani, ja que el planejament del municipi no posa límits a habilitar espais per estacionar vehicles al subsol.

Entre altres detalls, sembla que el nou projecte mantindria el vial privat –tot i que fa anys que és d’ús públic de facto– que separa pel sud els apartaments del complex de l’edifici del costat, i és que tot i sacrificar alguns metres permet guanyar aparadors en planta baixa i finestres per a les habitacions en les plantes superiors.

Poques dades més

Jenny Xufré, una de les fins fa setmanes propietàries, evitava concretar l’import de l’operació, diners que destinaran a eixugar crèdits acumulats de l’explotació del centre lúdic i la recent posada en marxa de la sala de joc per a adults que conserven només de l’antic negoci, en un local més petit pocs metres cap al sud de l’avinguda s’Agaró. Xufré tampoc confirma ni desmenteix un dels rumors que havia planat en els darrers anys sobre la implantació de Zara a l’illa del complex, ja que desconeix els plans dels nous amos. I respecte a la identitat dels compradors, també prefereix no ser ella qui la reveli: es limita a dir que són ’“un grup inversor gironí”.

Per l’alcalde, tot i la pròxima desaparició d’un edifici icònic que va restar obert des del 1972 fins a l’11 de setembre de l’any passat, es tracta d’una operació “de gran impacte per estendre l’eix comercial de l’avinguda des del giratori del Doctor Trueta cap al sud”, on hi ha el Port d’Aro, el centre comercial Parc d’Aro i que ara estudien acabar de potenciar amb el gran projecte municipal d’un auditori de congressos que volen cogestionar amb un altre hotel de nova construcció.

LA XIFRA :

4.000 metres quadrats

fa el solar de l’antic Màgic Park de Platja d’Aro, amb 3.000 de sostre màxim per a espais comercials.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.