Les Rebaixes d’Estiu a Platja d’Aro arranquen amb descomptes de fins al 50% i malestar a l’Associació d’Empresaris del municipi

Les Rebaixes d’Estiu a Platja d’Aro arranquen amb descomptes de fins al 50% i malestar a l’Associació d’Empresaris del municipi

Algunes cadenes estatals ja tenien posat el cartell de les rebaixes des de mitjans juny

Aquest diumenge s’ha donat el tret de sortida oficial i tradicional a la campanya de Rebaixes d’estiu, malgrat que des de fa uns dies algunes cadenes nacionals ja tenien posat el cartell de les rebaixes, una situació que incomoda a l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró que reuneix a prop de dos-cents establiments de la població, bàsicament comerços de proximitat que no són franquícies.

Des de l’associació també consideren que la liberalització de les campanyes i la suspensió de la llei comercial catalana (més restrictiva en diferents aspectes) ha afavorit que s’hagin desvirtuat els períodes de rebaixes tradicionals (hivern i estiu) perquè hi ha períodes de descomptes al llarg de l’any com el Mid Season, el Black Friday o, recentment, el Red Friday i les grans cadenes actuen segons la seva pròpia conveniència per incentivar les vendes i buidar d’estoc els seus centres de distribució.

L’afluència de clients ha estat important en el primer dia oficial de les Rebaixes d’estiu en el centre comercial de Platja d’Aro amb descomptes que ja arriben fins al 50% en articles que tenen menys sortida. S’espera que a partir de la segona quinzena de juliol, comencin les segones rebaixes amb descomptes més alts. Les Rebaixes d’estiu, oficialment, s’acabaran el 31 d’agost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.