La Taverna del Mar estrena zona ‘chill-out’ arran d’ones

La Taverna del Mar estrena zona ‘chill-out’ arran d’ones

El restaurant La Taverna del Mar ha transformat la terrassa exterior en un àmbit chill-out que obrirà al públic totes les nits d’estiu fins al mes de setembre. De dimensions reduïdes, que afavoreixen un ambient tranquil, Virgínia Ensesa –que regenta amb les seves germanes Júlia i Carina l’establiment– destacava que la terrassa, amb vistes a la badia de Sant Pol i s’Agaró, està pensada com a complement per als clients del restaurant, abans o després de sopar. Però també esdevindrà un nou punt de lleure per fer-hi una copa –ofereixen una varietat de còctels clàssics, vins, caves i xampanys– i xerrar relaxadament en un dels punts emblemàtics del litoral de la Costa Brava Centre.

En l’oferta gastronòmica, el xef Lluís Planas continua per segona temporada al capdavant dels fogons, amb una carta de peixos i arrossos amb plats tradicionals i productes de l’Empordà. Tot plegat, amb l’assessorament del xef del grup, el francès Romain Fornell.

L’establiment, catalogat com a bé cultural d’interès local, va néixer a la dècada de 1920 i ja ha prorrogat la concessió del domini maritimoterrestre de Costes, que se circumscriu a l’edificació i la zona de les icòniques casetes de bany de diversos colors. Pel que fa al mobiliari de la terrassa, casa amb els tons blancs i blaus marins de l’interior, sofàs, pufs i taules baixes.

La família Ensesa també gestiona l’Hostal de la Gavina, on destaca com a novetat que aquest hivern han completat la reforma de les set darreres habitacions –del total de 74– que els faltaven per actualitzar. A banda, també han fet millores en alguns dels espais comuns de l’hotel, com ara el saló de la llar de foc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.