Afectacions per la Triatló del proper 18 de maig

Afectacions per la Triatló del proper 18 de maig

El proper dissabte 12 de maig celebrem la 29a edició de la Triatló Sprint que organitza el Club Aquàtic Xaloc. Es tracta d’un esdeveniment esportiu de rellevància, el triatló més antic de Catalunya, que aporta a la nostra ciutat un gran nombre de visitants, ja que es calculen prop de 600 inscrits (entre la categoria infantil i adults) i comporta unes 3.000 persones a Sant Feliu de Guíxols al llarg de tot el dia. Combina tres disciplines: una cursa nedant, una corrent i una de bicicleta.

Una prova d’aquestes característiques, amb un volum tan important de persones, porta també un seguit d’afectacions que estem intentant que siguin les mínimes. Per seguretat de les persones i de la prova, ens cal tallar algunes vies per on es desenvoluparà la triatló (sobretot la prova ciclista). La Triatló ocupa també algunes zones d’aparcament. A continuació us detallem les afectacions previstes per aquell dia:

Dissabte 12 de maig. Matí : Duatló Infantil | Tarda : Triatló sprint (adults)

Talls de trànsit:
Dissabte matí d’11 a 12 h. el passeig restarà tancat al trànsit per la Duatló Infantil
Dissabte tarda: el Passeig del Mar, c/Juli Garreta, c/Callao, entorn Monestir i Ctra Tossa (fins Rosamar), tallat al trànsit de les 14.30h fins 18.30h

Afectació en aparcaments:
De 00,00 h. a 19,00 h. no es podrà aparcar a la zona blava del passeig del Mar (costat mar) des de la Rambla Portalet fins a l’antic restaurant Amura.
No es podrà aparcar a l’avinguda Juli Garreta, del carrer Callao fins al Monestir.
Hi haurà quatre places on no es podrà aparcar a l’illa interior (zona blava) vora l’Ajuntament.

Esperem que la jornada sigui al màxim de lluïda i que sigui un gran dia per a l’esport, i alhora us convidem a gaudir la jornada acostant-vos a la zona del Passeig del Mar, on hi haurà el punt central de la prova. Esperem també que les molèsties ocasionades siguin les mínimes.

Per qualsevol emergència cal posar-se en contacte amb la Policia Local (telf. 972 32 42 11)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.