Detenen tres homes que intentaven robar una joieria de Platja d’Aro

Detenen tres homes que intentaven robar una joieria de Platja d’Aro

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, d’entre 32 i 40 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori en força en grau de temptativa.

Els fets es remunten al migdia del 20 de desembre quan el propietari d’una joieria de Castell-Platja d’Aro va alertar als Mossos que estava escoltant cops a la paret que separa el seu establiment d’un local abandonat adjacent. El joier va veure com dos homes marxaven del lloc i que havien començat a fer un forat a una de les parets del local abandonat, amb intenció de poder accedir posteriorment a la joieria.

Diverses dotacions dels Mossos es van desplaçar al lloc dels fets, on van localitzar una furgoneta amb diverses eines que els autors del butró haurien utilitzat. Molt a prop de la joieria, els investigadors van localitzar un cotxe llogat amb una identitat falsa per un home a qui li constaven antecedents per fets similars. Els investigadors van identificar tres homes com a presumptes autors del robatori, i van comprovar que els tres s’haurien desplaçat per la zona diversos dies de manera conjunta amb la furgoneta i el cotxe de lloguer.

Els agents han detingut els autors dels fets a Esplugues de Llobregat aquest dijous. Els detinguts, amb antecedents, han passat a disposició del jutjat d’instrucció número 2 d’Esplugues de Llobregat i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.