Preu reduït per a autocaravanes, a Sant Feliu

Preu reduït per a autocaravanes, a Sant Feliu

La junta de govern de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat una rebaixa de les tarifes per l’ús diari dels dos aparcaments municipals d’autocaravanes de la part baixa de la ciutat, a tocar de l’estació d’autobusos de la Corxera i a l’esplanada de l’antiga Ileco. Inicialment, havien fixat un preu únic de 15 euros diaris, per no fer la competència a una àrea privada que en cobrava 10. Però, finalment, han decidit reduir-los a 12 euros a l’estiu –entre el 15 de juny i el 15 de setembre– i a 5 euros en temporada baixa, la resta de l’any.

La durada màxima de l’estada es manté en 48 hores, per bé que no hi ha problema per allargar-la si no hi ha gaire demanda, i el cobrament de manera provisional el controla el personal de l’àrea de Turisme. El regidor Salvador Calabuig explica que mantenen els plans de treure l’explotació a concessió, probablement dins del futur contracte per gestionar la zona blava i els aparcaments subterranis públics. En el cas de l’aparcament de la Corxera, reduït i força cèntric, molts usuaris s’interessen per pagar l’estada voluntàriament per assegurar-se plaça.

El cobrament s’ha introduït després de les millores que han garantit aigua potable, punt d’abocament del dipòsit de desguàs i wifi als dos aparcaments. A banda, però, mantenen l’opció gratuïta de l’estacionament annex al Guíxols Arena, una àrea pública d’estada menys cèntrica i sense serveis afegits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.