Un cotxe i milers d’euros en regals, a Platja d’Aro

Un cotxe i milers d’euros en regals, a Platja d’Aro

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro impulsa la segona edició de la campanya de promoció Cada dia és Nadal a Platja d’Aro, amb el Gran Sorteig de Nadal, una proposta de dinamització comercial que sorteja un cotxe model Toyota Aygo. També se sortegen milers d’euros en regals que conté el cotxe en el seu interior, els quals aporten els comerços i serveis que hi participen.

La novetat d’aquest any és que s’hi afegeixen dos premis més: una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi, acompanyats també per un conjunt de regals. Amb la compra d’un mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis que s’han adherit a la campanya es podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes als mateixos establiments. El vehicle s’exhibeix a la plaça de l’Ajuntament i el diumenge 7 de gener del 2018 s’hi farà el sorteig.

Aquesta és una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro que l’any passat va aconseguir més de 20.000 butlletes. La promoció es porta a terme amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu i Cyclingpointemporda Platja d’Aro.

El programa d’activitats de Nadal inclou, entre altres propostes, el 17è Concurs de Felicitacions Nadalenques, l’exposició del tió monumental (del 2 al 26 de desembre), exposicions col·lectives de caire nadalenc al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro (del 17 desembre al 7 de gener), el Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el més antic de Catalunya (17, 23, 25, 26 i 30 de desembre; 1 i 6 de gener), i concerts de Nadal de la Coral de la Vall d’Aro (16 de desembre), entre moltes altres activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.